AlReader

AlReader
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Ofis Programları

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Eylül 2015

Bu okuyucu, okumayı mümkün olduğunca konforlu hale getirmek için tasarlanmıştır.

Kullanıcı dostu ve akıcı bir arayüze, birçok format desteğine (fb2, txt, epub, html, doc, docx, rtf, mobi vb.) ve ZIP ile GZ arşivleriyle çalışma yeteneğine sahiptir; ayrıca TTS desteği de mevcuttur.

Uygulamanın tasarımı, yalnızca kitap okumakla kalmayıp, bu sürecin gerçekten tadını çıkarmanızı sağlar; çünkü okuyucu kelime bölmelerini doğru bir şekilde yerleştirir, büyük harfleri görüntüler, güzel sayfa çevirme animasyonlarına sahiptir ve birkaç yerleşik tema sunar.

Yer imleri, alıntılar oluşturma imkanı sağlanmıştır, gerekiyorsa metin vurgulama da mümkündür. Bazı okuyucular, sözlükleri bağlama imkanını sevecektir.

Bazı formatlarda içerik ve bağlantılarla çalışma imkanı mevcuttur, her format için kullanışlı bir navigasyon vardır; eğer butonlara başvurmak istemiyorsanız, önceden tanımlı jestleri (kısa ve uzun dokunuşlar, kaydırmalar) kullanabilirsiniz. Ana ekrana yalnızca uygulama simgesini değil, aynı zamanda belirli kitapların kısayollarını da ekleyebilirsiniz.

.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaAlReader

PREMIUM SATIN ALIN

v1.67  Orijinal

22.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 4

Etiketler #e-kitap okuyucu

Yorumlar ile AlReader üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı