HARİKA KATAMARI DAMACY

HARİKA KATAMARI DAMACY
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Ağustos 2016

Katamari Damacy - 2004 yılında PlayStation 2 konsolları için piyasaya sürülen bir oyun. Oyunun konusu, genç bir prensin babasından aldığı görevle, tesadüfen yok edilen uzay nesnelerini geri kazandırma çabası etrafında dönmektedir. Bunu, yeryüzündeki nesneleri kullanarak, bir topu yüzeyde yuvarlayarak ve yol boyunca karşılaştığı her şeyden oluşan yeni katmanlar ekleyerek yapmak mümkündür; klipslerden binalara kadar her şeyi toplamak. Görev, topun boyutu bir gök cismi için yeterli olduğunda tamamlanmış sayılır.
HARİKA KATAMARI DAMACY - aynı isimli oyundan esinlenerek oluşturulmuş sonsuz koşucu, bu da oyun mekaniği, klasik koşucu ve orijinal oyunun bir kombinasyonunu beraberinde getirmiştir. Koşmanın yanı sıra, karşılaşacağınız nesneleri toplayarak çeşitli nesneler oluşturmanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
7.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHARİKA KATAMARI DAMACY

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2.681   Orijinal

23.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile HARİKA KATAMARI DAMACY üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı