Jenny'nin Balonu

Jenny'nin Balonu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Mart 2015

Bir gün Jenny ve onun sadık köpeği Toto çok karanlık bir parkta yürüyüş yapıyordu. Bir patikada bağlı balonlar buldular. Meraklı yavru köpek onlardan birini kapıp hemen havaya yükseldi. Sahibesinin geriye kalan şişme oyuncakları çözmekten başka çaresi kalmadı ve evcil hayvanını yakalamaya gitti. Bunu yapmak, göründüğü kadar kolay olmadı. Tuzak kuran kötü niyetli kişi tam olarak yeri hesaplamıştı. Biraz daha yukarı çıktığında, kahramanımız üst seviyelerin çeşitli böcekler ve canavarlarla dolu olduğunu fark etti. Geyik boynuzlu eşek arıları, kanatlı ahtapotlar, dev örümcekler ve diğer iğrenç yaratıklar. Ve alçak dikenler, hava balonlarınızı patlatmak için fırsat kolluyor.
En üst kata ulaşmak ve Toto'yu kurtarmak için sadece 5 şansınız var (aşağı inmeyi nasıl yapacağınızı düşünmek kalıyor, ama bu sonra). Jenny'nin Balonu, hoş ve şık bir grafik ile birlikte, bunaltıcı bir atmosfer yaratan bir müzik ile donatılmıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunJenny'nin Balonu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

25.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Jenny'nin Balonu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı