Vücut Montajı 3D

Vücut Montajı 3D
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Mayıs 2017

World of Guns: Silah Montajı adlı silah simülatörünün PC versiyonundaki büyük başarının ardından, geliştirici stüdyo Noble Empire, akıllı telefon ve tablet sahiplerini sevindirmek için mobil bir versiyon çıkarmaya karar verdi ve bu versiyon, abisi kadar büyük bir takdir topladı. Sonrasında seri, en ilginçlerinden biri olan Body Disassembly 3D de dahil olmak üzere birçok devam oyunu aldı.
Body Disassembly 3D, insan iskeletinin yapısını ve ayrıca uzun zamandır gezegenimizde yaşamayan diğer birçok varlığın yapısını bilme becerilerinizi deneyeceğiniz bulmaca unsurları içeren bir simülatör oyunudur. Oyun size 1000'den fazla parçadan oluşan 6 model sunacak ve bu modelleri en iyi açılardan incelemenizi sağlayacak çeşitli modlar da sunacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunVücut Montajı 3D

PREMIUM SATIN ALIN

v2.2  Orijinal

2.05.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Vücut Montajı 3D üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı