Butter Punch

Butter Punch
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Nisan 2015

Butter Punch - tam anlamıyla mükemmel bir zaman öldürücü olarak kabul edilebilecek bir arcade oyunu, çünkü bunun için gerekli olan her şeye sahip. Parlak grafikler, tek dokunuşla basit kontrol, dinamik ve ilgi çekici oynanış, eğlenceli karakterler. Bu tür oyunların çoğunda olduğu gibi, Butter Punch tamamen hikayeden yoksun, bu nedenle ne olduğunu ve tüm bu olayların nedenini bilmiyoruz. Ancak, isminin de belirttiği gibi, bir parça yağı boks eldivenleri giymiş olarak ve iyi bir yumrukla oynamak zorundayız.
Oyun süreci ilk bakışta oldukça basit görünüyor, ancak birkaç dakika oynadıktan sonra Android cihazınızdan kopamayacaksınız. Daha önce belirtildiği gibi, oyundaki kontrol son derece basit, kahramanınız kendiliğinden hareket ediyor ve sizin göreviniz zamanında doğru vuruşlar yaparak çeşitli topları uçurmak ve karşılaştığınız düşmanları devirmektir. Oyunda ayrıca bir gelişim ve bonus sistemi de bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunButter Punch

PREMIUM SATIN ALIN

v1.56  Orijinal

19.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Butter Punch üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı