Ghostanoid

Ghostanoid
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    19 Nisan 2015

Ghostanoid, harika grafikler ve heyecan verici bir hikaye ile popüler Arkanoid arcade oyununun tamamen yeni bir versiyonudur. Oyun hikayesi, bir yıkım şirketinin işçi aradığını duyuran bir ilanı gazetedeki gördükten sonra gelişmeye başlıyor. Son zamanlarda yıkım için belirlenen binaların, ruhlar tarafından düzenli bir şekilde iskan edilmeye başladığı gerçeği var ve önceki uzman baskıya dayanamayarak kaçtı. Siz yeni görevlerinize başladığınızda, binaları etkili bir şekilde yıkma yeteneğine sahip çeşitli silahlarla donatılmış benzersiz süper dayanıklı bir platforma sahip oldunuz.
Sizi 78'den fazla seviye, gizli seviyeler, çeşitli iyileştirmeler, bonuslar ve ödüller, harika grafikler, anlaşılır kontroller ve elbette çok sevilen bir oyun deneyimi bekliyor. Ghostanoid, sadece türün hayranlarına değil, aynı zamanda boş zamanlarını mobil oyunlarla değerlendirmeyi sevenlere de hitap edecek bir oyundur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGhostanoid

PREMIUM SATIN ALIN

v41.3  Orijinal

19.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ghostanoid üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı