CallRecorder

CallRecorder
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Telefon Bölümü

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Mart 2014

CallRecorder, Android akıllı telefonlar için. Hepimiz telefon görüşmelerini kaydetmek için böyle bir programın ne kadar gerekli ve vazgeçilmez olduğunu biliyoruz. Kayıt, konuşma başladığında başlayacak ve bağlantı kesildiğinde duracak. Ayrıca, seçilen aramaları silme gibi yararlı bir seçenek de var.

Hat üzerindeki kayıt yalnızca root yetkilerine sahip telefonlarda ve iki yönlü kaydı destekleyen bir çekirdek ile desteklenmektedir ve ayarlarda "Hat üzerinden kayıt desteği olan çekirdek ile görüşme kaydı" belirtilmelidir.

Eğer telefonunuz çekirdek üzerinden hat kaydını desteklemiyorsa, ayarlarda "Android'in standart API'leri aracılığıyla görüşme kaydı" seçeneğini belirtin, bu durumda root yetkilerine gerek yoktur, ayrıca çoğu cihazda kayıt yalnızca mikrofondan yapılacaktır, ancak bazı telefonlarda hat üzerinden kayıt mümkün olabilir.

Telefon görüşmesinde elde edilen bilgileri tam analiz için kullanın, en küçük detayı bile kaçırmayın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
3.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaCallRecorder

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5.6  Orijinal

17.11.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile CallRecorder üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı