Çizgi Film Savunması 1.5

Çizgi Film Savunması 1.5
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Ekim 2015

Çizgi Film Savunması - Android cihaz sahiplerine tanıdık, MolaMola stüdyosunun çizgi tarzında taktiksel arcade oyunları serisidir. Oyunun ilk bölümü birkaç yıl önce piyasaya sürüldü ve kule savunması ile dokunmatik arcade unsurlarını birleştiren kombinasyonel oyun yapısı ve el yapımı grafiklerin orijinalliği sayesinde büyük bir popülarite kazandı. Sonuç olarak, geliştiriciler seçtikleri yolda devam etmeye karar verdiler ve o zamandan beri serinin yeni sürümleriyle düzenli olarak bizleri mutlu etmeye devam ediyorlar.
Çizgi Film Savunması 1.5 - serinin yeni bir bölümü, bu sefer olaylar aşık bir çiftin etrafında gelişiyor; Siklop Prens ve çizgi krallığının prensesi birbirlerine aşık oldular, ancak krallıkların hükümdarları arasında bir çatışma patlak verdi ve aşıkları ayırdılar. Ancak Siklop pes etmeye niyetli değildi ve ilişkilerini korumak için bir savaş başlattı.
Diğer her şeyde, oyun mekanikleri ve grafikleri bakımından, Çizgi Film Savunması 1.5 serinin tarzına tam olarak uymaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇizgi Film Savunması 1.5

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.0  Orijinal

10.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Çizgi Film Savunması 1.5 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı