Zombi Fırtınası

Zombi Fırtınası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Kasım 2016

Zombi Fırtınası - aksiyon dolu dinamik bir arcade oyunu, zombi kıyametinin tam ortasında geçiyor. Kıyametin eşiğindeyiz, hayatta kalanların sayısı giderek azalıyor ve bilim insanları, insanları yürüyen ölüler haline getiren ölümcül virüs için bir tedavi bulma çabalarında umutsuzluğa kapılmış durumda. Hayatta kalan az sayıdaki insanın ise, beyin yiyicileri yok etmeye başlamaktan başka bir çaresi kalmıyor. Neyse ki, bilimsel potansiyel hâlâ korunmuş durumda ve bilim insanları, hızla yeni silah örnekleri geliştirmeye başlıyor. En deneyimli asker olarak, bu silahları saha koşullarında denemeniz gerekecek.
Zombi Fırtınası, Android için klasik bir aksiyon arcade oyunu olup dinamik bir oyun deneyimi, iyi grafikler, basit kontroller, zengin bir silah cephaneliği ve tabii ki zombi orduları sunuyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZombi Fırtınası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.7  Orijinal. Mod: bir sürü para

7.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zombi Fırtınası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı