Satranç Bulmacaları - iChess

Satranç Bulmacaları - iChess
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    28 Şubat 2015

Muhtemelen satrancı bilmeyen birini bulmak zordur. Antik çağlardan beri insanlar satrançta çeşitli stratejiler ve taktikler icat ettiler, oyun için her türlü yöntem geliştirdiler ve bu yöntemlerden biri de satranç bulmacaları oldu. Satranç bulmacaları, tek başına oynama imkanı sunan satrançta ayrı bir dal olup, süreç eğlenceliğini kaybetmeden bu antik masa stratejisinin potansiyelini tam anlamıyla kullanma imkanı sağlar.
Satranç Bulmacaları - iChess, Android için 1000'den fazla satranç bulmacasının toplandığı bir uygulamadır, bunların arasında son dünya şampiyonalarından olanlar da bulunmaktadır. Oyunda üç zorluk seviyesi bulunmaktadır, bu da her oyuncunun en uygun seçeneği bulmasını sağlar. Ayrıca, yeni başlayan satranççılar için geliştiriciler ipuçları ve durum analizi seçenekleri sunmuşlardır. Sonuçlarınızı takip etmek için tam istatistik de mevcuttur. Satranç Bulmacaları - iChess, Rusça olarak hazırlanmıştır, internet bağlantısı gerektirmez ve donanım kaynakları açısından mütevazıdır, bu da her Android cihaz sahibinin bu harika bulmacanın tadını çıkarmasını sağlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSatranç Bulmacaları - iChess

PREMIUM SATIN ALIN

v4.0.3  Orijinal

28.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Satranç Bulmacaları - iChess üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı