Şövalye Turu

Şövalye Turu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    17 Ekim 2016

Şövalye Turu - satranç mekaniğine dayanan eski bir bulmaca oyununun yeni bir varyasyonu, özellikle at figürünün hareketi. 'L' şeklinde hareket eden figürle amacınız tüm paraları toplamak ve bu arada çıkmaz sokağa girmemektir. Buna ek olarak, oyun alanında düşman satranç figürleri gibi diğer zorluklarla da karşılaşacaksınız.
Şövalye Turu'nda 100'den fazla farklı seviyede mükemmel grafiklerle hazırlanmış, geliştiricilerin tüm hayal gücünü kullanarak gerçekleştirdiği doğrusal olmayan konumlar bulunuyor, bu konumları geçerken tüm taktiksel becerilerinizi uygulayabileceksiniz. Her tahtanın zorluk seviyesi farklıdır ve geçiş yolları onlarca, bu nedenle her şey sadece size bağlı olacak. Oyun yaratıcıları gelişim imkanı ve başarı sistemi olasılıklarını da unutmadı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞövalye Turu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

17.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Şövalye Turu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı