Clarence Blamburger

Clarence Blamburger
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Eylül 2015

Clarence Blamburger - en iyi geliştiricilerden birinin yeni arcade projesi. Oyun fikrinin kendisi aslında yeni değil, ancak Clarence Blamburger Cartoon Network'te yaratıldığı için bu her şeyi açıklıyor.
Ve böylece, oyunun olayları iki arkadaşın etrafında dönüyor, bunlardan biri olan Clarence, büyük boyutlu bir hamburger hazırlayarak atıştırmak istiyor, onun yaramaz arkadaşı Sumo ise mutfakta havai fişek patlatıyor ve sonuç olarak tüm malzemeler havaya uçuyor ve şimdi Clarence'ın bunları yakalarken zaman zaman düşen patlayıcı nesnelerden kaçınması gerekiyor.
Dinamik oyun yapısı, harika çizilmiş grafikler, basit kontrol, eğlenceli karakterler, komik durumlar, tüm bunlar Cartoon Network projelerine özgü eşsiz bir atmosfer yaratıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunClarence Blamburger

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

8.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Clarence Blamburger üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı