KonMa

KonMa
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Mayıs 2015

KonMa - sizin, şans eseri ayna dünyasına düşen, KonMa adında beceriksiz bir karakterin rolünü oynayacağınız bir macera arcade oyunudur ve evin yolunu bulmak zorundasınız. Tüm oyun, devasa bir labirentte birleşmiş odalar, koridorlar, bodrumlar olarak temsil edilen lokasyonlara ayrılmıştır; her seviyede testere, bomba, lazer ve diğer tuzaklarla doludur, ayrıca öteki dünyayı mesken tutan varlıkları da unutmamak gerekir.
Oynanış, kesin hareketler aracılığıyla KonMa’yı seviyenin tüm tuzaklarından sağ salim geçirmeyi ve bu esnada her türlü bonusu toplamayı amaçlamaktadır.
Oyunun başında alışık olmadığınız kontrol, oynanışı biraz zorlaştırsa da buna oldukça hızlı alışıyorsunuz. Ayrıca, klasik arcade tarzında orijinal bir görsel sunumunu da belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKonMa

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

28.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile KonMa üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı