Galeri Doktoru tarafından Temizleyici

Galeri Doktoru tarafından Temizleyici
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Multimedya

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    17 Eylül 2015

Bir nesnenin on ya da ondan fazla fotoğrafını çekiyorsunuz ve kendinize, ilk uygun fırsatta gereksiz olanları sileceğinize dair dürüst bir söz veriyorsunuz. Peki, şimdi dürüst olun, bu sözü ne sıklıkla tutuyorsunuz? Muhtemelen pek sık değil. O halde, bunu otomatiğe bırakmanın zamanı gelmedi mi?

Tanıtılan uygulama, galerinizdeki fotoğrafları tarar ve onun açısından kötü olanları seçer. Programın algoritması, benzer, aşırı aydınlık veya tam tersine çok karanlık, bulanık görüntüler vb. fotoğrafları seçer. Tarama yaptıktan sonra, silmeyi onaylamanız veya iptal etmeniz gerekecek. Sonraki açılışlarda, program önceki seçimlerinize dayanarak daha doğru fotoğraflar seçecektir. Bu yöntem, akıllı telefonunuzun belleğinde oldukça fazla alanı hızlı ve kolay bir şekilde boşaltmanıza yardımcı olacaktır.

.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaGaleri Doktoru tarafından Temizleyici

PREMIUM SATIN ALIN

v 1.1.4.2  Orijinal

17.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Galeri Doktoru tarafından Temizleyici üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı