Club Penguin Sled Racer

Club Penguin Sled Racer
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    05 Nisan 2015

Penguenler Kulübü, Disney stüdyosundan çocuklar için yapılan ve Play Market'te yakın zamanda yer alan bir oyundur. Ancak eğlenceli karakterler, canlı grafikler, ilgi çekici oyun mekaniği ve Rusça dil desteği sayesinde büyük bir popülarite kazanmıştır. Ve işte geliştiriciler, serinin devamı olarak bize 'Kayağın Yarışı' adında bir oyun sunmaya karar verdiler. Bu sefer Disney stüdyosu bize klasik oyun mekaniği ve çok sevilen karakterlerle harika bir koşucu sundu. Şimdi, bir kahraman ve bir ulaşım aracı seçerek, örneğin bir şişme halka veya kızakla, Yüksek Dağ'dan sonsuz bir inişe doğru yola çıkın. Bu tür oyunlardaki gibi, amacınız engellerden kaçarak ve bonusları toplayarak maksimum mesafeyi aşmaktır. Görevi kolaylaştırmak için birçok yükseltme ve ek satın alabileceksiniz.
Canlı grafikler, klasik oyun mekaniği ve eğlenceli kahramanların yanı sıra, çevrimiçi lider tablosunda liderlik pozisyonu alarak en iyi penguenlerden biri olma fırsatı sizi bekliyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunClub Penguin Sled Racer

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

5.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Kayak Yarışları oyunu için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb dizinine çıkarın
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.disney.clubpenguinsledracer_goo
- çıkarılmış önbellek boyutu 44 MB

Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Club Penguin Sled Racer üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı