Dash till Puff 2

Dash till Puff 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    22 Ocak 2016

BADLAND, Geometry Dash, Bean Dreams, Dash till Puff! Şüphesiz bu isimler Android cihazlarının birçok sahibine ve yalnızca platform oyunu hayranlarına tanıdık geliyor. Peki, bu kadar farklı oyunları ne bir araya getiriyor? Tabii ki hepsi platform oyunları. Başka ne var? Yüksek zorluğu nedeniyle sabır, zaman ve azim gerektiren, kendine özgü bir büyüye sahip olan zorlu oyun deneyimi. Başka bir şey daha mı? Elbette basit kontroller, genellikle tek parmakla.
Dash till Puff 2 - türünün en iyi geleneklerinde yapılmış popüler zorlu platform oyununun ikinci kısmı. Harika müzik ve stilize edilmiş grafikler, oyunun genel görünümünü tamamlıyor. Dash till Puff 2 oynamaya değer mi diye soracaksınız, bunun hakkında yukarıda bahsedildi. Ve eğer zorluklardan korkmuyorsanız, kazanmak ve diğer oyuncuları geride bırakarak birkaç rekor kırmak istiyorsanız, bu oyun bunun için harika bir araç.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDash till Puff 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.1  Orijinal

22.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Dash till Puff 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı