Zenman Lab

Zenman Lab
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Ekim 2016

ASUS'un yeni oyununun fikri kendisi oldukça yeni değil, bir karakteri yöneterek birkaç düzine seviyeyi geçmeniz gerekiyor, zıplayarak, uçarak, nesneleri toplayarak ve düşmanlardan kaçınarak. Hikaye, dijital teknolojiler dünyasından bir süper kahraman olan Zenman adlı karakter etrafında dönüyor. Zenman, dünyayı gezerken geleceğin akıllı telefonunu yaratmak için benzersiz parçalar topluyor, bu sırada sıkıcı cihazları yok ediyor.
Oyunun temel fikri, ASUS'un yeni üst düzey çözümünü desteklemektir, yenilik Zenfone 3 Deluxe olarak adlandırılmaktadır ve teknik özellikleri oldukça tatmin edici seviyededir. Ayrıca, şirketin yönetimi tarafından söylenene göre, her oyuncu oyunu oynayarak bu cihazı kazanma şansını elde edecek. Kampanya detaylarını resmi web sitesinde veya sosyal medya sayfasında öğrenebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZenman Lab

PREMIUM SATIN ALIN

v1.7-r  Orijinal

17.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Zenman Lab üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı