Drivemode - Sürüş Arayüzü

Drivemode - Sürüş Arayüzü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Temalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Temmuz 2018

Direksiyondayken, akıllı telefon ciddi ve tehlikeli bir dikkat dağıtıcı olabilir. Ne yapmalı? Tamamen kullanmaktan vazgeçemeyiz, bu yüzden akıllı telefon arayüzünü yolda dikkat dağıtmayan ve yolculukta yardımcı olacak şekilde tasarlamak gerekiyor. Drivemode tam da bu amaç için yaratıldı. Büyük simgelerle son derece basit bir arayüze sahip, gözünüzü yoldan ayırmadan kullanabileceğiniz sezgisel kaydırmalarla tüm kontrol sağlanıyor. Menüdeki her bir madde sesli olarak okunuyor, böylece gözünüzü yoldan hiç ayırmanıza gerek kalmıyor.

Direksiyondayken ve navigasyon açıkken, gelen arama navigasyonu kesmeyecek, yarı saydam bir pencere olarak görünecektir. Müzik çaların temel işlevlerini hızlı bir şekilde kontrol edebilir ve gelen mesajlara önceden hazırlanmış şablonlarla yanıt verebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaDrivemode - Sürüş Arayüzü

PREMIUM SATIN ALIN

v7.2.8  Premium

10.07.2018 - Hatalar düzeltildi
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v2.0.13  Orijinal

Yorumlar ile Drivemode - Sürüş Arayüzü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı