Saha Gezisi

Saha Gezisi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Programlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Ağustos 2013

Saha Gezisi – NianticLabs@Google tarafından geliştirilen Android cihazlar için harika bir rehber uygulaması, sadece şehrin simgeleri ve tarihi hakkında bilgi vermekle kalmayacak, aynı zamanda hangi restorana, dükkana, müzelere ve diğer ilginç yerlere gidebileceğinizi de gösterecek. Uygulamadaki tüm bilgiler kategorilere ayrılmıştır, sizin yapmanız gereken tek şey ilginizi çeken pozisyonları işaretlemektir. Saha Gezisi'nin arka planda çalıştığını ve konumunuzu takip ettiğini belirtmek gerekir, böylece uygulama ile tanınmış bir noktaya yaklaştığınızda bu konuda bir bildirim alırsınız. İyi dinlenmeler ve birçok izlenim.
Özellikler:

  • Erişilebilir kategoriler: mimari, tarihi yerler ve olaylar, indirimler, tiyatrolar, restoranlar, mağazalar, sokak sanatı nesneleri vb.
  • Rahatsız edilmeden bildirimlerinizi belirleyin veya haritada önerilerinizi gözden geçirin. Etrafınızdaki harika yerler hakkında daha fazla bilgi edinmek için, sadece ilgilendiğiniz ipuçlarına tıklayın.
  • Arabayla gidiyorsanız. Saha Gezisi bunu otomatik olarak belirleyecek ve geçtiğiniz ilginç yerler hakkında bilgi verecektir.
  • Zamanınız yok ama daha sonra buraya dönmek mi istiyorsunuz? Kendinize bir e-posta ile ipucu gönderin veya bunu Google+, Twitter ve Facebook'ta paylaşın.

Rusça dili: bilinmiyor


Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaSaha Gezisi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.12.1  Orijinal

25.08.2013 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Saha Gezisi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı