FinanceMission Kahramanları

FinanceMission Kahramanları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    01 Haziran 2016

FinanceMission Kahramanları, alternatif bir evrende geçen oldukça özgün bir oyundur; bu evrende ilerleme, robotların neredeyse tüm iş yerlerinde kullanılmasına olanak tanımıştır. Ancak, her şeyin bir bedeli olduğu gibi, bir gün robotlar devrim yapmaya karar verip, sakinlerin tüm mali hesaplarını ele geçirmişlerdir. Bir zamanlar uyum içinde olan dünyada panik başlamış, gazeteler korkutucu başlıklarla dolup taşmış, işletmeler durmuş ve sadece bir cesur öğrenci, hain makinelere karşı meydan okumaya karar vermiştir.
FinanceMission Kahramanları'nın oyun süreci, ekonomik strateji unsurlarını bir araya getiriyor; gerekli ihtiyaçlar, gelişim, eşyaların satın alınması, ekipman ve diğer harcamalar için maddi kaynakları dağıtmanız gerekecek, bunu son derece dikkatli bir şekilde yapmalısınız çünkü kaynaklar sınırlıdır. Oyundaki ikinci yön ise, şehre gidip robotları yok ederek onları metal yığınlarına dönüştürmek için aksiyon-RPG unsurlarıdır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFinanceMission Kahramanları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.02  Orijinal

1.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile FinanceMission Kahramanları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı