Koruyucu Kodex

Koruyucu Kodex
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Haziran 2017

Koruyucu Kodex - SQUARE ENIX stüdyosunun en iyi geliştiricisi tarafından yapılmış bir rol yapma oyunudur. Koruyucu Kodex'in oyun mekaniği, rol yapma ve strateji unsurlarını sıra tabanlı savaşlarla birleştiriyor; elbette geliştiriciler, günümüzde oldukça popüler olan karakter gelişimi, iyileştirme ve koleksiyon gibi oyun ögelerini unutmamışlar.
Oyun, 2030 yılında, tüm dünyanın İmparatorluk ve Direniş güçleri arasında bölündüğü uzak bir gelecekte geçiyor. İmparatorluk ordusu rakiplerinden kat kat daha kalabalıktı ve donanımları çok daha iyiydi. Direniş güçlerinin yapacak bir şeyi kalmadı ve ajanlarını "Kodex"e - eski dünyanın sanal bir versiyonuna göndermeye karar verdiler; işte bu ajanlardan biri olarak siz oynayacaksınız. Ana görev ise, imparatorluk ordusuna karşı üstünlük sağlamak için gerçek dünyaya efsanevi "Koruyucuları" bulmak ve çıkarmaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKoruyucu Kodex

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.1  Orijinal

12.06.2017 - Birçok iyileştirme
- Hatalar düzeltildi
- Optimizasyon
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Koruyucu Kodex üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı