Kırık Şafak: Travma

Kırık Şafak: Travma
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Eylül 2016

Broken Dawn adlı oyun serisi, dinamik aksiyon ve izometrik bakış açısına sahip klasik bir rol yapma oyununun bir kombinasyonunu sunuyor. Hikaye yakın bir gelecekte geçiyor, tehlikeli bir virüs gezegeni sarhoş etmiş, tüm canlıları mutantlara dönüştürüyor ve görünüşe göre kıyametin gelmesini engelleyecek hiçbir şey kalmamış. Ancak dünyanın farklı köşelerinde mutantları yok etmeye çalışan birlikler ortaya çıkıyor. Siz cesur bir kız olarak tek başınıza ölü dünyada seyahat edip enfekte olmuş organizmalarla savaşacaksınız.
Kırık Şafak: Travma - hikaye hattını belirgin şekilde genişleten bir devam oyunu, bu arada oyunun diğer yönlerine neredeyse dokunmuyor. Böylece Broken Dawn hayranları bir kez daha oyunun dünyasına dalabilir ve yeni hikayeyi tamamlayarak oyun deneyiminin tadını çıkarabilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKırık Şafak: Travma

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.5  Orijinal

28.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Kırık Şafak: Travma üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı