Bebek Tenisi - Forehand topspin

Bebek Tenisi - Forehand topspin
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Nisan 2015

NOXGAMES stüdyosundan çıkan arcade serisi, ondan fazla farklı simülatör içermektedir. Burada hokey, futbol, ragbi ve hatta bebek temalı bir koşucu bulunmaktadır. Bu sporların her biri birbirinden oldukça farklı olmasına rağmen, seriyi bir araya getiren birçok ilginç unsur var. Hızlı ve eğlenceli bir şekilde oyun mekanizmasını öğrenmenizi sağlayan arcade oyun mekaniği, eğlenceli görsel sunum ve her oyunda bu spor dalında birçok yıldızın yer alması, bu yaklaşımı mizahi bir hale getiriyor.
Bebek Tenisi - Forehand topspin, serinin en iyi gelenekleriyle yapılmış bir tenis simülatörüdür. Sizi, 2014/2015 sezonundan 64 gerçek katılımcıyla, birçok farklı vuruş, bonus, başarı ve çok oyunculu modla birlikte arcade oyun mekanizmasının bir kombinasyonu bekliyor ve tabii ki bebekler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBebek Tenisi - Forehand topspin

PREMIUM SATIN ALIN

v0.9.5  Orijinal

9.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bebek Tenisi - Forehand topspin üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı