Golf Günleri: Heyecan Resort Turu

Golf Günleri: Heyecan Resort Turu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Eylül 2016

Golf, yurt dışında en popüler spor dallarından biridir, ancak golf pahalı bir zevktir; bunu söylemekle kalmayıp, bir golf sahasını idame ettirmek de oldukça masraflıdır. Kaliteli bir ekipman ise bunun yanında çok değerlidir. Bu sporun dijital simülatörleri elbette ki size açık havada rekabet atmosferini sunamayacak, ancak yine de golf tutkunlarına oldukça fazla keyif verebilir.
Golf Günleri: Heyecan Resort Turu - geliştiricilerin gerçekçilik ile sanal dünyanın olanakları arasında optimum bir denge yaratmaya çalıştığı harika bir golf simülatörüdür. Oldukça gerçekçi bir fizik modeli, çizgi film tarzında harika grafiklerle birlikte bulunurken, çeşitli oyun modları ile geniş bir ekipman ve malzeme seçeneği sunmaktadır. Bu proje, ciddi simülatör hayranları için olduğu kadar, arcade oyunlarını tercih edenler için de uygundur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGolf Günleri: Heyecan Resort Turu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.7  Orijinal

13.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Etiketler #3D #golf

Yorumlar ile Golf Günleri: Heyecan Resort Turu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı