Merhaba, yabancı! 2

Merhaba, yabancı! 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Nisan 2016

Bir süre önce mobil platformlarda metin tabanlı macera oyunları türünde bir dizi oyun piyasaya sürüldü, bunlar arasında mega popüler Marslı da var. Bu türün en önemli özelliği, gerçek zamanlı oyun süreci ve tam hareket özgürlüğüdür; bu da oyun oynama deneyimine özel bir gerçekçilik ve atmosfer katmaktadır. Bu yönelim hızla gelişmeye başladı ve sonuç olarak yeni projeler ortaya çıkmaya başladı.
Merhaba, yabancı! 2 ya da Yabancıya Merhaba 2, gizemli hikayenin devamıdır; bunun en önemli farkı, birçok benzerinin aksine, gizemli bir kahramanı kurtaracak olmanızdır, kendiniz zor bir durumda olmayacaksınız.
Hikaye, telefonunuzda Alice adında bir kızdan gizemli bir mesaj bulduğunuz andan itibaren gelişmeye başlar. Kız, kaçırıldığını ve yardım istediğini bildiriyor. Ama aslında ne oluyor? Neden ona yardım etmelisiniz? Bu bir şaka mı? Yoksa bir aldatmaca mı? Bu kadar çok soru ve hiç cevap yok. Ne yapacağınıza yalnızca siz karar vereceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
9.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMerhaba, yabancı! 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.11  Orijinal

21.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Merhaba, yabancı! 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı