Kahraman Atlama

Kahraman Atlama
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Mart 2015

Bir süper kahraman kostümü giymek ya da gizli bir ninja kimonosu denemek ister misiniz? O zaman bu oyun tam size göre. Kahraman Atlama - çok güzel grafikleri olan dikey sonsuz bir koşucu. Başlangıçta, iki yan yana duran apartmanın duvarlarında yukarı doğru koşan, üzerinde dar bir tayt ve arkasında dalgalanan kırmızı bir pelerin olan bir insanı oynayacağız. Zamanla, karakterinizi size daha uygun birisiyle değiştirebileceksiniz.
Oyuncunun görevi, olabildiğince yükseğe çıkmak ve olabildiğince çok madeni para toplamaktır. Ancak bunu başarmak o kadar da kolay olmayacak. Çamaşır ipleri üzerinde asılı gibi koşan maymunlar, sizi gagalamak isteyen kötü kuşlar, burada koştuğunuz için fizik yasalarını ihlal eden yaşlı kadınlar ve bu yüzden size bombalar atanlar.
Bu sorunların çözümü tek bir şeydir: bir duvardan diğerine zamanında zıplamak ve zor işinizde size yardımcı olacak çeşitli bonusları toplamak. Dev bir gorili sırtlayın ve yolunuza çıkan her şeyi süpürerek ileriye doğru koşun, bir roketin üzerine zıplayın ve ardından kimse sizi yakalayamaz; bunu yapmak için arka arkaya üç hayvanı veya fitilli nükleer bombayı yok etmeniz yeterlidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKahraman Atlama

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.5  Orijinal

31.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kahraman Atlama üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı