HyperRogue

HyperRogue
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    01 Temmuz 2019

HyperRogue - benzersiz bir eğlenceli strateji oyunudur, ana hedefi tuhaf bir dünyada yolculuk yaparak Yendor Sferi adı verilen eşsiz bir artefaktı bulmaktır. Ancak ana görevden sapmak ve yolculuk yaparak çeşitli nesneleri veya parçaları toplamak da mümkündür, tabii ki her türlü düşmandan korkarak. Oyunda her biri benzersiz olan çeşitli dünyalar bulunmaktadır.
Ancak HyperRogue'un en önemli özelliği, altıgenler ve yedigenlerden oluşan hiperbolik düzlemde yaratılan dünyaların benzersiz bir şekilde uygulanmasıdır. Ancak bu süreçte öklid olmayan geometri sistemi kullanılmıştır, yani üçgenlerin açıları toplamı her zaman 180 dereceden daha küçüktür. Böyle bir dünyada geri dönmek veya aynı yere iki kez gelmek oldukça zordur. Olayların gelişimi her zaman aldığınız kararlara bağlıdır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHyperRogue

PREMIUM SATIN ALIN

v11.1b  Orijinal

1.07.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:androidfox42androidfox42
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v10.4b  Orijinal

v10.3n  Orijinal

v10.3l  Mod: bir sürü para

Yorumlar ile HyperRogue üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı