VRaccoon için Cardboard

VRaccoon için Cardboard
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Mart 2016

Sanal veya artırılmış gerçeklik, mobil cihazlar arasında giderek daha fazla yer edinmektedir. Bu özelliğin gelişimi, onu bütçe dostu telefonlar ve tabletlerde bile kullanılabilir hale getirdi.
Yeni VR oyununun yaratıcıları, baş kahramanlar olarak muhtemelen en eğlenceli hayvanlardan biri olan rakunları seçmeye karar verdiler. Ve böylece, meraklı, enerjik ve durmak bilmeyen bir rakun olmanın ne demek olduğunu deneyeceksiniz. Evde bir yolculuğa çıkarken amacınız, mümkün olduğunca fazla ikram toplamak olacak ve VR kullanma imkanı, oyun sürecine maksimum gerçekçilik katacaktır.
VRaccoon for Cardboard'da rahat bir oyun deneyimi için bir sanal gerçeklik başlığı gereklidir, ancak ayarlardan bu özelliği kapatarak da oynayabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunVRaccoon için Cardboard

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

8.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile VRaccoon için Cardboard üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı