Şerit Yarışçısı

Şerit Yarışçısı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Eylül 2015

BoomBit Games stüdyosu mobil oyun dünyasında henüz yeni olmasına rağmen, bize birkaç düzine oyunla keyif verdi. Projelerinin büyük bir kısmı birbirine çok benzesede, bu çeşitlilik yine de meyvelerini veriyor.
Şerit Yarışçısı - BoomBit'ten yeni bir arcade yarışı, genel olarak oyun önceki projeleriyle birçok benzerlik taşısa da, geliştiriciler bir dizi yeni fikri de hayata geçirmeyi başardı. Daha önce de belirtildiği gibi, bu küpsel tarzda arcade yarışları, karmaşık ve engebeli parkurlarda yarışacağınız, yoğun trafik akışında manevra yapacağınız bir deneyim sunuyor. Bu projenin en önemli özelliği, çevrimiçi hizmetlerin tam desteği ve tam teşekküllü çok oyunculu modun bulunması, bu sayede arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebileceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞerit Yarışçısı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

19.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Şerit Yarışçısı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı