İngilizce kelimeleri öğreniyorum

İngilizce kelimeleri öğreniyorum
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Programlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    14 Ekim 2017

İngilizce kelimeleri öğreniyorum - kelimeleri aralıklı tekrar yöntemiyle kartlar kullanarak etkili bir şekilde ezberlemek için özel olarak geliştirilmiş bir android uygulamasıdır. Uygulamada, transkripsiyona sahip ve profesyonel bir seslendirmen tarafından seslendirilmiş 4700'den fazla kelime bulunmaktadır.

Ayrıca, 30 tematik sözlük (Yemek ve mutfak, Tıp, İş İngilizcesi, Hayvanlar vb.) mevcuttur ve bunlar üzerinden başarılı bir şekilde eğitim alabilirsiniz. Kendi tematik sözlüklerinizi oluşturma imkânınız var; bu sözlüklere kendi kelimelerinizi ekleyebilir veya genel sözlükten seçebilirsiniz.

Oldukça kullanışlı bir eğitim sistemi (kartlarla yapılan Leithner'in aralıklı tekrar sistemine dayanan) İngilizce kelimeleri maksimum verimlilikle ve kolaylıkla ezberlemenizi sağlayacaktır. Programda seçim yapabileceğiniz 4 farklı alıştırma türü bulunmaktadır: "Rusça'ya çeviri", "İngilizce'ye çeviri", "Diktasyon" ve "Kelimeyi tahmin et"

İyi öğrenmeler!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaİngilizce kelimeleri öğreniyorum

PREMIUM SATIN ALIN

v3.1.1  Pro

14.10.2017 Kelime ezberlemek için yeni bir alıştırma: işitsel algı ile birlikte, Rusça ve İngilizce yazılışını görüyorsunuz. Önce kelime Rusça telaffuz edilir, ardından İngilizce çevirisi oynatılır ve kısa bir ara vermeden İngilizce tekrar telaffuz edilir. Sesli materyali eş zamanlı algılamak ve metni görsel olarak algılamak, kelimeleri ezberlemenin en etkili yöntemidir.

İngilizce kelimeleri öğrenmek için önbellek: arşivden klasörü çıkartın ve /Android/

- böyle olmalı /Android/JouristLearnWords
- apk'yı kurun, oyunu başlatın!
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.2  Orijinal

Yorumlar ile İngilizce kelimeleri öğreniyorum üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı