Küçük Bigfoot (Yayınlanmamış)

Küçük Bigfoot (Yayınlanmamış)
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Kasım 2016

Küçük Bigfoot - gerçekten özgün bir arcade oyunu, muhteşem grafikleri ve tamamen yeni bir oyun mekaniği yaklaşımı ile. Bu sefer ünlü orman yaratığı yetin rolünü üstlenmeniz gerekecek. Uzun bir süre boyunca varlığınızdan kimse şüphelenmedi ve siz, akrabalarınızla birlikte doğduğunuz ormanda oldukça barışçıl bir yaşam sürdünüz. Ancak, bir avcı sizi keşfetti ve değerli bir ganimeti elde etmek isteyen bir ordu toplayarak akrabalarınızı aramaya çıktı.
Oyun süreci, birkaç çözümü bir araya getiriyor, oyuna başladığınızda düşmanlardan kaçınarak gizlilik modunda olacaksınız, bu esnada çeşitli bonuslar, ödüller ve geliştirmeler toplayarak hem kendinize hem de akrabalarınıza yardım etmeye çalışacaksınız. Ancak bu sonsuza dek devam edemez ve er ya da geç sizi fark edeceklerdir, o zaman mevcut canavarlardan birine dönüşebilir ve önünüzdeki her şeyi yok ederek açgözlü avcılara ceza verebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKüçük Bigfoot (Yayınlanmamış)

PREMIUM SATIN ALIN

v1.11  Orijinal

2.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Küçük Bigfoot (Yayınlanmamış) üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı