Dağ Keçisi Dağı

Dağ Keçisi Dağı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Mart 2016

Dağ Keçisi Dağı - Zynga stüdyosundan yeni bir renkli oyun, bulmaca, şans oyunları ve hatta simülatörler türünde bir dizi hit yayınlayan bir stüdyo ve geliştiriciler dikkatlerini bir arcade yaratmaya yönlendirmeye karar verdiler ve bunu oldukça iyi başardılar. Oyun, hayatının büyük bir bölümünü dik dağ yamaçlarında geçiren dağ keçisi etrafında dönüyor ve bu keçi, dik kayalıklara tırmanarak inanılmaz yüksekliklere ulaşıyor. Ve sizin karakteriniz de istisna değil, geliştiriciler dağ yamaçlarını içeren birkaç düzine seviye yarattılar, amacınız keçiyle en üst noktaya tırmanmak, bu arada çeşitli engellerden kaçınarak bonuslar toplamak.
Dağ Keçisi Dağı - mükemmel grafikleri, eğlenceli kahramanı, dinamik oynanışı ve geniş seviye seçenekleri ile bu türün tüm hayranlarının hoşuna gidecek bir arcade.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDağ Keçisi Dağı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.6  Orijinal

18.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Dağ Keçisi Dağı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı