Merendam2 korku bulmaca adv

Merendam2 korku bulmaca adv
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Korku

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    17 Kasım 2016

Merendam / Merendam 2 - Korkulara karşı koymak - size gizemli bir malikaneye giden bir insanın rolünü üstlendiği ünlü bir korku oyunu. Efsaneye göre, ev yüzlerce sırla dolu ve hayaletler ve ruhlarla doludur. Evin içine girdiğimizde, kahramanımız, malikanenin gizemli bir sakini olan küçük bir kızla tanışır ve onunla arkadaş olduktan sonra, küçük kıza sırları ve bilmeceleri çözmesine yardımcı olmaya başlar.
Merendam2 korku bulmaca adıyla çıkan ikinci bölüm, şaşırtıcı değil, bir tür ön hikaye devamı niteliğindedir; devam filminde tanıdık karakterlerle oynamaya devam edeceğiz. Ancak Merendam2 korku bulmaca, oyun konforunu artırmaya yönelik bir dizi iyileştirme ve geliştirilmiş grafiklerle birlikte optimizasyon da aldı. Rusça desteğini de belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMerendam2 korku bulmaca adv

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

17.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
50%

Oylar: 2

Yorumlar ile Merendam2 korku bulmaca adv üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı