Microsoft Selfie

Microsoft Selfie
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Multimedya

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Kasım 2016

Bir yıldan fazla bir süre önce Microsoft, Microsoft Selfie adında bir uygulama yayınladı, ancak yalnızca iOS platformundaki cihazlar için. Ve işte oldukça uzun bir süre sonra program serbest erişime ve Google Play'e geldi.
Genel olarak Microsoft Selfie, adından da anlaşılacağı gibi fotoğraflarla çalışmak için bir uygulamadır; bu program sayesinde herhangi bir fotoğrafı kolaylıkla düzenleyebilir, yerleşik filtreleri kullanarak bu süreç herhangi bir beceri gerektirmeden gerçekleşir. Elbette benzer uygulamaların sayısı oldukça fazladır, ancak Microsoft Selfie geliştiricilerine göre, uygulamaları zekice tasarlanmıştır, diğer bir deyişle Microsoft Selfie, bilgisayarla görme teknolojisini kullanarak fotoğraf kalitesini etkileyen birçok faktörü dikkate alır ve sonuç olarak fotoğrafı daha gerçekçi ve canlı hale getirmeyi sağlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaMicrosoft Selfie

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

8.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Microsoft Selfie üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı