Kan Ayı

Kan Ayı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Ekim 2016

The Dark Eye - 1995 yılında çıkan ve hem oyuncular hem de eleştirmenler arasında birçok olumlu yorum alan macera rol yapma oyunudur. Böyle bir popülarite, projenin gelecekteki gelişiminde büyük rol oynamıştır ve hikaye çizgisi ile karakterler temelinde devam oyunları olmasa da, tamamen yeni bir oyun evreni oluşturulmuştur. İşte bu oyun dünyasına dayanarak, Kan Ayı adıyla sıralı bir rol yapma oyunu yaratılmıştır.
Kan Ayı'nın oyun mekanikleri, tür için alışıldık bir tarzda yapılmıştır, bu nedenle onu tanımlamakta pek bir anlam yok, en iyisi oyun olanaklarına odaklanmaktır. Tam bir kampanya ve ayrı görevler, çeşitli kahraman sınıfları, onlarca düşman türü, karakterin detaylı gelişimi, 50'den fazla yetenek türü ve onlarca eşya türü, 4 zorluk seviyesi sizlere sunulacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKan Ayı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.13  Orijinal

2.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kan Ayı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı