Orbital

Orbital
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Mart 2015

Orbital - öncelikle çok güzel bir grafiğe sahip. Neon ışıkları, hologramlar, parıltılar, çok sayıda parçacık jeneratörü ve lazer ışınlarını bir araya getiren futuristik bir stil, oyuncuların gözlerini mutlaka şenlendirecektir.
Ancak parlak tasarım, bu harika oyunun sadece bir parçasıdır. Oyun, zorluk ve koşullar açısından farklılık gösteren 3 moda ayrılmıştır - Supernova, Gravity ve Pure. Her birinde, dijital bir tanımlaması olan toplarla topu fırlatmanız gerekmektedir. Diğerleriyle çarpıştığında, dayanıklılığı (veya yaşamı) bir birim azalır. Durdurulduktan sonra, top kenarları alanın duvarına veya başka bir nesneye çarpana kadar büyümeye devam eder. Örneğin, başlangıçta, ilk mermi tam ekranın ortasında olursa, neredeyse tüm alanı kaplayacaktır. Bu da demektir ki, baştan başlamak zorundasınız. Ancak en önemlisi, topun geri sıçramaması ve topun üstündeki çizgiyi geçmemesidir. İki kişilik ortak oyun, heyecan verici yarışmalar düzenlemenizi sağlar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunOrbital

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2  Orijinal

26.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Orbital üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı