Üzerine Boyanmış

Üzerine Boyanmış
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Aralık 2015

Üzerine Boyanmış - başlangıçta PC'de çıkan, renkli ve dinamik bir arcade oyunu ve kelimenin tam anlamıyla milyonlarca oyuncuyu fethetti. Bu projeye olan ilginin nedeni oldukça basit; Üzerine Boyanmış'ın yaratıcıları platform oyunları türüne tamamen yeni bir yaklaşım geliştirdiler, şimdi bunun nasıl göründüğünü anlayacaksınız.
Siz, herhangi bir nedenle tamamen yalnız kalmış bir acemi boyacı rolünü üstleniyorsunuz, tamamen karanlık bir odada. Elbette, böyle bir durumda olan herkes ışığa en kısa sürede ulaşmak isteyecektir, ama bunu nasıl yapacaksınız, hiçbir şey görünmüyor. Neyse ki, elinizde birçok renkli boya var. Duvarların boyunca hareket ederken, onları farklı renklere boyayarak yön bulacak ve çıkışa ulaşacaksınız. Ama karanlık tek düşmanınız değil; çöküntüler, testere ve diğer sürprizler karanlıkta sizi bekliyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÜzerine Boyanmış

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.1  Orijinal

23.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Üzerine Boyanmış üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı