Lemurzin

Lemurzin
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    03 Mart 2015

Çizgi film yaratıcılarının Kut Stupid üzerinde oldukça orijinal bir yaratıcı ve dünya görüşüne sahip olduğu söylenebilir. Ve Lemurzin oyunu bunu sadece doğrular.
Lemurzin, yapmadığı bir suçtan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldıktan sonra, bir helikopter şapkasıyla doğrudan mahkeme salonundan kaçar. Rüşvetçi hakim, bunun onun için iyi bir şekilde sonuçlanmayacağını anladığında, kaçak için bir polis kaplumbağasını peşine takar. Ve şimdi ana karakterin arkasında yavaş bir takipçi ile birden fazla seviyeyi aşması gerekiyor. Yasa koruyucusu tarafından fırlatılan ateşli mermilerden kaçınmak ve aynı zamanda verilen görevi yerine getirmek zorundadır. Yani, çeşitli yiyecekleri toplamak, ayrıca patlayıcı yanıcı fitilli toplara çarpmamak, yani basitçe bombalardan kaçınmak en iyisidir.
Görünüşte basit oyun mekaniği, çok geçmeden oyunculardan meydana gelen yoğun akışla, ölümcül hediyelerle karışık her türlü yiyeceğe tam bir konsantrasyon gerektirecektir ve her yere ateş eden öfkeli hayvan, bir saniye bile rahatlamalarına izin vermeyecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunLemurzin

PREMIUM SATIN ALIN

v1.05  Orijinal

3.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Lemurzin oyununa ait önbellek: arşivden dosyayı sdcard/Android/obb klasörüne çıkartın.
- şu şekilde olmalı: sdcard/Android/obb/com.kitstupid.lemurzin
- çıkarılmış önbelleğin boyutu 92 MB
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Lemurzin üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı