Foto Arkadaş

Foto Arkadaş
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Multimedya

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Temmuz 2012

Foto Arkadaş, Android için - çeşitli grafik formatlarının (JPG, PNG, CR2, PSD, ...) yüksek kaliteli önizlemesini sunar ve diğer raster (raw) formatlarını da destekler. Görüntü dosyalarının 100 Mpx'e kadar mükemmel kalitede görüntülenmesi! Uygulama, tüm dosya formatlarından EXIF verilerinin görüntülenmesini sağlar; bu veriler arasında kamera modeli, ISO, diyafram, pozlama + zaman etkisi ve diğer mevcut bilgiler yer alır. Özel veriler mevcut olduğunda, fotoğrafın çekildiği yeri Google Haritalar'da görebilirsiniz. 
Her fotoğraf için genel parlaklık değerlendirmesi için bir histogram görüntüleyebilirsiniz. Uygulamada, renk dengesi ve fotoğrafın genel parlaklığını ayarlayabileceğiniz basit bir fotoğraf düzenleyici bulunmaktadır.
Uygulamada, fotoğraflarınızın serisini herhangi bir ekstra işlem yapmadan keyifle izlemenizi sağlayan bir slayt gösterisi işlevi vardır. Ayrıca, daha iyi görüntü kalitesi elde etmek için ekranda renk kalibrasyonu yapma imkanı bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaFoto Arkadaş

PREMIUM SATIN ALIN

v8.5  Orijinal

3.07.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Foto Arkadaş üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı