Ağacı Koru

Ağacı Koru
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Kasım 2016

Ağacı Koru - olayların kurgusal bir masal dünyasında geçtiği kule savunma serisinden bir taktiksel stratejidir. Bu dünyada ekolojik bir felaketin eşiğindedir ve gezegendeki yaşamı korumanın tek yolu son ağacı kurtarmaktır. Ancak, aç ve kötü niyetli canavarlardan oluşan ordular sürekli olarak ağaca saldırmakta, kurtarma şansını ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Bu büyük sorumluluğu üstlenip ağacı korumanız gerekecek.
Genel olarak, Ağacı Koru'nun oyun mekanikleri türün en iyi geleneklerine uygun olarak geliştirilmiştir ve Kule Savunma'nın tüm gereksinimlerini karşılamaktadır. Geniş bir kule ve diğer silah seçenekleri, geliştirme ve yükseltme sistemi, çeşitli düşmanlar ve taktiksel olarak düşünülmüş bir oyun deneyimi sunmaktadır. Bu türde daha önce karşılaşılmamış olan orijinal grafik çözümlerini de ayrıca belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
1
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAğacı Koru

PREMIUM SATIN ALIN

v2.6  Mod: bir sürü para

2.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile Ağacı Koru üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı