Raft Survival Simulator

Raft Survival Simulator
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Şubat 2017

Hayatta kalma oyunları, mobil platformlar içinde oldukça popüler bir yönelimdir. Çoğu durumda, benzer projelerin yaratıcıları bizi gezegenimizin sert köşelerine göndermeye ve hayatımızı mümkün olduğunca zorlaştırmaya çalışıyorlar.
Yeni hayatta kalma simülatörü Raft Survival Simulator'un geliştiricileri daha da ileri gitti. Hikayeye göre, okyanusun ortasında, küçük bir salda kalmışsınız ve şimdi hayatta kalmanız gerekiyor. Tek kaynaklarınız açık okyanus olacak ve onun üzerinde hareket ederken çeşitli atıkları toplayacak, bunlardan gerekli olan her şeyi yapacaksınız. Ancak üzülmeye gerek yok; okyanus, ısrarcı arayıcıyı cömertçe ödüllendirecek ve yalnızca hayatta kalmakla kalmayıp, aynı zamanda oldukça konforlu bir yaşam sürebileceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
7.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRaft Survival Simulator

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Mod: ücretsiz satın alma. Orijinal

19.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
57%

Oylar: 7

Yorumlar ile Raft Survival Simulator üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı