Robo Rush

Robo Rush
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Eylül 2016

Robo Rush - mükemmel bir yatay koşucudur, oyun mekaniği türün tüm kanunlarına uygun olarak yapılmıştır. Amacınız mümkün olan en uzun mesafeyi aşmak, ancak bu hepsi değil. Öncelikle hareket ettiğiniz yüzeyin manyetik bir kaplamaya sahip olduğunu ve hem üstten hem de alttan hareket etmenizi sağladığını belirtmek gerekir. Ayrıca bir savaş robotusunuz ve dolayısıyla iyi bir şekilde silahlandırılmışsınız; ateşli silahlar, roketler ve diğerleri ile, elbette bunların hepsini kullanmanız gerekecek. Başka bir deyişle, oyundaki ana vurgu dinamik, aksiyon ve hız üzerinedir.
Oyunla genel konsepti mükemmel bir şekilde uyumlu olan harika grafik çözümünü de belirtmek gerekir. Bu proje, türün tüm hayranları için koleksiyonlarına mükemmel bir katkı olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRobo Rush

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

17.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Robo Rush üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı