Canavar Avı

Canavar Avı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Eylül 2015

Canavar Avı - dinamik oyun deneyimi, renkli grafikler, basit kontrol, sürükleyici bir hikaye ve birçok ek oyun imkanı sunan bir aksiyon oyunudur.
Oyun hikayesine göre, elinize benzersiz bir inek geçti. Bu ineğin neden benzersiz olduğu bilinmiyor, ancak anlaşılan tüm uzaylı medeniyetleri bu inekle ilgileniyor. Sizin ise ineği bodrumda kilitlemek dışında bir seçeneğiniz kalmıyor ve kendinize büyük bir silah alarak kötü uzay gemilerini yok etmeye gitmek zorundasınız. Oyun süreci tek bir ekranda gerçekleşiyor, sizin göreviniz yer yüzeyinde hareket ederek uzaylı işgalcilere karşı savaşmak ve ineğin zarar görmemesini sağlamaktır. 40'tan fazla görevi başarıyla tamamlamak için geliştiriciler çok sayıda nadir silah ve zengin seçenekler eklemiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCanavar Avı

PREMIUM SATIN ALIN

v1  Orijinal

23.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Canavar Avı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı