Ara

Ara
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Mayıs 2015

Seek - macera dolaşma türüne oldukça sıradışı bir yaklaşım. Oyunun hikayesi, okyanusta kaybolmuş bir adada altı arkadaşın başına gelenleri anlatıyor. Onların oraya nasıl geldikleri ve ne amaçla oldukları hikayede belirtilmiyor ve olaylar, tüm talihsiz arkadaşlarınızın adada dağılmış olduğu ortaya çıktığında gelişmeye başlıyor ve ekibi toplamanız gerekiyor. İlk bakışta oyun çok basit görünebilir, sadece adada dolaşıp arkadaşları aramak gibi, ama her şey o kadar da kolay değil. Seek, artırılmış gerçeklik desteği ile yapılmış ve gizemli adanın atmosferine ve genel macera hikayesine maksimum derecede dalma fırsatınız olacak.
Bu yüzden Android cihazınızı elinize alın ve jiroskop ve ivmeölçer kullanarak adada arkadaşlarınızı aramaya çıkın. Geliştiricilerin önerisine kulak vermek ve etrafınızda yeterince alan olduğundan emin olmak da iyi bir fikir.
Genel olarak oyun olumlu bir izlenim bırakıyor ve tek dezavantajı, başlatmak için yeterince güçlü bir cihaza ihtiyaç duyulması.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.1.2

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunAra

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2  Orijinal

9.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Seek oyunu için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb/'ye çıkarın.
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.fivepixels.Seek/
- boyut - çıkarılmış önbellek 244 MB

 
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile Ara üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı