Ciddi Sam

Ciddi Sam
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    13 Nisan 2024

Yine sizin için efsanevi bir oyunla karşınızdayız, coşkuyla karşılayın - Ciddi Sam!!!

Bu oyunu (doğruyu söylemek gerekirse kaliteli, resmi olmayan bir port) tarif edip etmememiz gerektiğinden emin değiliz. Yine de - eğer bu konudan habersiz olanlar varsa:

Oyun, insanların yıldızlar arası seyahatler yapmayı öğrendiği ve farklı gezegenlere yerleştiği yakın bir geleceği anlatıyor. Ama elbette, olması gerektiği gibi - kötü bir tiran olan Mental, gelişmekte olan insanları köleleştirmek için ordusuyla birlikte harekete geçiyor.

İlk bölümün (İlk Karşılaşma) başlangıcı, Mısır'da bulunan ve Sirius gezegeninden gelen güçlü bir medeniyet tarafından bırakılan bir artefaktı anlatıyor. İşte bu artefakt, insan ırkının teknolojide bu kadar ilerlemesini sağladı ve uzayda seyahat etmeye başlamalarına yardımcı oldu, ayrıca insanlara yeni evler bulmalarında destek verdi. Her şey iyi gidiyordu, ta ki insanlar nihayetinde güçlü kötü adam Mental'in dikkatini çekene kadar, o da insanların ona hiç hoş gelmediğine karar verdi ve bu nedenle - tamamen yok edilmeleri gerektiğine hükmetti.

Daha sonra Ciddi Sam (asıl adı Samuel Stone) ile tanışıyoruz - oyunun ana kahramanı, dünya hükümetlerinin onu bilim insanları tarafından bulunan "Sonsuzluk Anahtarı" adlı başka bir artefakt yardımıyla geçmişe göndermeyi başardığı kişi. Geçmişe giden Sam, uzaylı istilacıları yok etmeye başladı ve Mental'i öldürmeye hazırdı. Ama, her şey bir anda olmuyor...

Oyunun bir sonraki bölümü (İkinci Karşılaşma) bizi başka bir gezegene (Sam'in uzay gemisinin düştüğü yer) götürüyor, burada bir sürü canavarı (ki sayıları oldukça fazla olacak) aşmak zorunda kalacağız ve aynı zamanda zaman yolculuklarımıza devam ederek nihayet Kutsal Kadeh'i bulmak için çabalayacağız, bu da Mental'in ordusuna ve elbette ona kendisine ciddi bir darbe vurmasına yardımcı olacaktır.

Oyun kurulumu kolaydır ve sizden internet bağlantısı gerektirmeyecektir. Portun özelliklerinden biri olarak, jiroskop yardımıyla kamera kontrolünü vurgulamak isteriz (kulağa harika geliyor, ama gerçekte bu işe alışmak gerekiyor, bu nedenle oyunun ayarlarında bu özelliği başlangıçta kapatmanızı öneririz)

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
231 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.05.3 TFE

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.4+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 700 Mb
  • Çok oyunculu: yerel

İndir oyunCiddi Sam

PREMIUM SATIN ALIN

v1.05.3 TFE  Orijinal

13.04.2024 - Rusça dil paketi eklendi (önbelleğe entegre)
- Hatalar düzeltildi

Bölüm 1 - Serious Sam: İlk Karşılaşma

Bölüm 2 - Serious Sam: İkinci Karşılaşma

Serious Sam oyunu için önbellek: arşivden klasörü cihazın dahili bellek köküne çıkarın
- şöyle olmalı: \/SeriousSamTFE\/
- apk'yı kurun, oyunu başlatın!<\/small><\/p>

Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 6

v1.05.3 TSE  Orijinal

v1.05.2  Bölüm 1. Bölüm 2

v1.04.7  Bölüm 1. Bölüm 2

Yorumlar ile Ciddi Sam üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı