TinyKeep

TinyKeep
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Nisan 2015

Teknolojinin, özellikle mobil teknolojilerin gelişiminin durmadığı ve pazarın her geçen gün daha yeni ve daha gelişmiş cihazlarla dolup taştığı bilinmektedir. Mobil cihazlar alanındaki en son gelişmelerden biri, NVIDIA tarafından üretilen Tegra K1 adındaki yüksek performanslı işlemcidir.
TinyKeep, Tegra K1 işlemcileri için özel olarak geliştirilmiş klasik tarzda bir macera rol yapma oyunudur. Hikaye, oyun mekaniği ve genel oyun deneyimi, türün en iyi geleneklerinde sunulmuş olup, burada sürprizlere yer yoktur ve türün hayranları tanıdık pek çok unsuru bulacaklardır. Grafikler üzerinde de durmak gerekir. Elbette bu kadar güçlü bir işlemci için geliştirilmiş bir oyun, muhteşem bir görsel sunumla övünebilir. Ayrıca, TinyKeep'in Android versiyonunun yaratıcıları, oyun kontrol cihazları desteği ekleyerek oyun deneyimini belirgin şekilde kolaylaştırmıştır. Oyun, günümüzdeki en güçlü işlemcilerden biri için oluşturulmuş olmasına rağmen, bu muhteşem RPG'den daha az güçlü cihazların sahipleri de faydalanabilecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
8 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev2.2

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunTinyKeep

PREMIUM SATIN ALIN

v2.2  Orijinal

6.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
TinyKeep oyunu için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb konumuna çıkarın
- şu şekilde olmalıdır: sdcard/Android/obb/com.phigames.tinykeepmobilepaid
- çıkarılmış önbelleğin boyutu 186 MB

Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile TinyKeep üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı