Kule Sim: Trump & Hillary

Kule Sim: Trump & Hillary
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Kasım 2016

Kule Sim: Trump & Hillary - ilk bakışta sıradan bir şehir kurma simülatörü gibi görünen bir oyun, ekonomik strateji unsurlarıyla birlikte. Genel olarak öyle, ancak geliştiricilerin kullandığı bir dizi ilginç oyun buluşunu belirtmek gerekir.
Bu tür için oldukça sıradışı olan grafik çözümüne başlamalıyız; piksel ve çizgi film grafiğinin bir karışımını içeriyor. Devamında, büyük bir işletme, mağaza, kafe, sosyal bina ve özel hizmetler seçeneği ile oldukça etkileyici bir oyun içeriğini belirtmek gerekiyor. Sizin rolünüz ise bu zenginliğin yöneticisi olmaktır. Bu arada, elbette kendi işinizi ve mülklerinizi sürekli genişletmeniz gerekecek. İşte burada oyunun bir diğer özelliğine geliyoruz; yardımcı olarak Donald Trump, Hillary Clinton veya Steve Jobs gibi tanınmış ve ünlü kişilerden birini işe alabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKule Sim: Trump & Hillary

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.0  Orijinal

7.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kule Sim: Trump & Hillary üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı