Wakelock Dedektörü

Wakelock Dedektörü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Sistemler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    29 Temmuz 2015

Teori ile başlayalım. Wakelock, akıllı telefonunuzun derin uyku moduna geçmesini engelleyen bir şeydir ve bu, en iyi niyetlerle yapılır: başlatılan sürecin tamamlanması, verilerin kontrol edilmesi vb. Ancak bu bir sorun haline gelir, çünkü yazılım bir şekilde akıllı telefonu gereğinden fazla uyandırıyorsa.

Wakelock Dedektörü, bu tür uyanmalarla ilgili istatistikleri toplamayı amaçlar ve akıllı telefonunuzun "uyumasını" engelleyen şeyin ne olduğunu belirlemenize yardımcı olur ve dolayısıyla pilin şarjını mantıksız bir şekilde tüketir. Elde edilen verileri farklı parametrelere göre düzenleyerek inceleyebilir ve sonuçları inceledikten sonra, pil tüketicileriyle ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Bu arada, gerçekten doğru istatistikler elde etmek istiyorsanız, akıllı telefonunuzu uygulama açıkken en az birkaç saat yalnız bırakın.

Uygulamanın büyük bir artısı - sadeliğidir. Çözmeye çalıştığı sorunlar açıkça belli olmasa da ve herkes tarafından anlaşılmasa da, bu programla başa çıkmak ve böylece mobil dostunuzun ömrünü uzatmak zor olmayacaktır.

.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaWakelock Dedektörü

PREMIUM SATIN ALIN

v1.8.0  Orijinal@root

29.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Wakelock Dedektörü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı