Available in English

Beyaz Ada: 2. Sezon

Beyaz Ada: 2. Sezon
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Aralık 2016

Beyaz Ada - sinematik anlatım tarzında yapılmış interaktif bir macera oyunudur. Zamanında ilk bölüm göz kamaştırıcı bir tirajla yayıldı ve işte birkaç yıl sonra geliştiriciler bizi devamıyla sevindirdi.
White Island: Season 2 adını taşıyan devam filminin hikaye akışı oldukça basit, hastane teröristler tarafından ele geçirilmiş ve kız kardeşiniz kaçırılmış, şimdi görevimiz kızı kurtarmak, işte hepsi bu. Ancak hikayenin basitliği, detaylı oyun süreci ile fazlasıyla telafi ediliyor. Oynayabileceğiniz birkaç karakter, iki olay gelişim hattı, bulmaca ve görsel roman unsurlarının benzersiz kombinasyonu, mükemmel grafikler, doğrusal olmayan geçiş. Tüm bunlar kuşkusuz türün tüm hayranlarının keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBeyaz Ada: 2. Sezon

PREMIUM SATIN ALIN

v2.0.4.1  Açık

4.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Beyaz Ada: 2. Sezon üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı