Dünya Şefi

Dünya Şefi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    14 Mart 2019

Hiç büyük bir elit restoranda yönetim becerilerinizi denemek istediniz mi? Eğer öyleyse, Dünya Şefi adlı oyun size bu fırsatı sunacak. Ancak prestijli bir restoran kariyerin zirvesidir, bu yüzden küçük bir fast food dükkanından başlamanız gerekecek, yavaş yavaş alanınızı genişletecek, personel kiralayacak, adınızı kazandıracak ve varlıklı müşteriler edineceksiniz. Geliştiriciler oyun dengesini başarmayı başardılar; eğer gelişimin başlangıç seviyelerinde amacınız siparişleri mümkün olan en hızlı şekilde yerine getirmekse, ilerleyen seviyelerde tam tersi olacaktır. En seçkin yemekleri acele etmeden, kaliteli bir şekilde ve çeşitli malzemeler kullanarak hazırlayın, en önemlisi, ziyaretçilerin seçkin damak zevkini tatmin etmektir. Çoğu benzer oyunda olduğu gibi, geliştiriciler renkli çizim grafikleriyle vurgulanan karakteristik bir atmosfer yarattılar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDünya Şefi

PREMIUM SATIN ALIN

v2.2.2  Orijinal. Mod

14.03.2019 Mutlu ziyaretçiler, restoranın çalışması için gerekli bir şarttır. Bu güncellemede, oyunun daha düzgün ilerlemesi ve ziyaretçilerin restoranınıza geri dönmesi için hataları giderdik.

Mod:
Anında pişirme
Sınırsız depo (güncellemeyi yaptıktan sonra)
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v1.38.3  Orijinal

v1.37.0  Orijinal

v1.36.3  Orijinal. Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Dünya Şefi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı